30 September 2023

ANUNŢ cursuri gratuite în cadrul proiectului “Restart pentru tinerii din Bacău”

PRIMĂRIA ORAŞULUI BUHUŞI

COMP. RESURSE UMANE

32505 DIN 10.11.2020

ANUNŢ

în atenția tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani

  

Vă aducem la cunoștință, că în perioada 16 – 20 noiembrie 2020, Asociația Better Youth va desfășura în Bacău un proiect “Restart pentru tinerii din Bacău”, proiect de tineret cofinanțat de Direcția Județeană pentru Soprt și Tineret Bacău. Prin intermediul acestui proiect se oferă tinerilor oportunitatea de a participa la activități de dezvoltare în domeniul resurselor umane, prin realizarea cursurilor GRATUITE și Autorizate ANC de Inspector de Resurse umane.

Asociația alocă 20 de locuri pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care sunt interesați să-și dezvolte deprinderile în domeniul resurselor umane, timp de 5 zile (online și offline), unde vor dobândi abilități și competențe specific prin metode practice. Cursurile se vor desfășura în Bacău la Oituz nr. 42, Bacău, jud. Bacău.

Principalele concepte care vor fi abordate pe parcursul cursurilor prin metode practice sunt GDPR, Revisal, realizarea contractului individual de muncă,  Codul Muncii. La finalul cursurilor, participanții vor susține un examen pentru obținerea diplomei autorizate ANC și vor realiza infografice despre unul dintre subiectele abordate în cadrul cursului care vor fi promovate pe paginile oficiale ale asociației.

Participanții se pot înscrie la curs prin completarea formularului care este publicat pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul oficial al Asociației Better Youth:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnljjt7OowMd6OTskY350Cb_k1WQEACiYmdo-iDze0GVxUiQ/viewform?usp=sf_link sau la numerele de telefon 0744424030, 0729050803.

 

Consilier superior,

Mic Maria

 

 

 

 

print