2 decembrie 2022

ANUNȚ ședința publică de dezbatere a proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor, taxelor locale, a amenzilor şi a altor taxe locale care constituie surse de venit ale bugetului local pentru anul 2022

ANUNȚ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria orașului Buhuși organizează luni 15 noiembrie 2021 ora 15:00, în Sala Mică a Casei de Cultură Elisabeta Bostan”, ședința publică de dezbatere a proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor, taxelor locale, a amenzilor şi a altor taxe locale care constituie surse de venit ale bugetului local pentru anul 2022.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul Primăriei orașului Buhuși www.primariabuhusi.ro (secțiunea Transparență decizională).

Ședința publică va fi organizată cu respectarea restricțiilor de distanțare socială impuse în contextul pandemiei Covid-19. Locurile în sală fiind limitate, accesul se va face în funcție de ordinea înscrierii transmisă la adresa de poștă electronică secretariat@primariabuhusi.ro.

Fiecare participant, la intrarea în sala de ședință, se va înscrie pe lista de persoane prezente și, după caz, la luarea de cuvânt.

Luarea cuvântului va avea loc în ordinea înscrierii, iar timpul alocat va fi de cca 5 minute.

Potrivit prevederilor art. 7 alin (10) lit. b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși au luat cuvântul cu referire concretă la proiectul de act normativ în discuție.

print